GS TITAN AGM: Všemohoucí automobilová síla

Vynikající ve všech směrech, nový Titan AGM způsobil převrat v automobilové technologii baterií a nabízí spolehlivý výkon pro moderní vozidla se systémem Stop&Go.

Baterie Titan AGM od GS splňují nejnovější normy a požadavky německých výrobců automobilů a jsou navržené pro montáž do hybridních automobilů se systémem Stop&Go (vozidel, kde systém Stop&Go společně spolu s alternátorem a systémem regenerace energie při brzdění kladou extrémní nároky na baterii a redukci doby jejího dobití).  Zvláště v městských podmínkách provozu toto snižuje emise CO2 a minimalizuje spotřebu paliva.

Automobily se systémem Stop&Go kladou na baterie vysoké požadavky. Pro řidiče je uklidňující vědomí, že Titan AGM zajistí ještě vyšší spolehlivý výkon při prodloužené životnosti – velkolepých 360 000 startů motoru – to je 9krát více než u standardní autobaterie. Titan AGM řada od GS splňuje nejnovější německé OEM normy, a jsou navrženy pro práci s Stop&Go mikro hybridními vozidly (osobními automobily, kde Stop&Go, alternátor a brzdová regenerace řízení vyžadují baterie, kde stav nabíjení bude snížen). Tím se sníží emise CO2 a maximalizují se úspory paliva, zejména v těžkých městských dopravních podmínkách.

GS Titan AGM

GS Titan AGM specifikace

Klikněte pro podrobnou tabulku